24 Ekim 2018 Çarşamba

Bizim Hikaye 45.Bölüm özeti

Bizim Hikaye dizisi 45.Bölüm yeni Fragmanı 1 Kasım 2018 Perşembe fox tv Bizim Hikaye 44.Bölümde neler yasandı; Filiz bir yandan Barış’ın hareketlerine anlam vermeye çalışırken, bir yandan da ailesinin sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Barış ise sürekli Filiz’in yanında gördüğü Selim'i kıskanmaktan kendini alamaz. Bir yandan Filiz’e yakınlaşmak için kavrulsa da, diğer yandan Selim’le birlikte olduğu şüphesi içini kemirmektedir. Barış’ın anlam veremediği gelgitli tavırları Filiz’in de dengesini bozmaya başlar. Bu süreçte Filiz'in yanındaki en büyük destek Selim’dir. Selim kendi duygularını bir kenara bırakarak Filiz’in hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni yapar. Tüm bunların yanı sıra bir süredir Fikri’den de haber alınamamaktadır. Filiz, bu konuda Selim’in yardımını ister. Selim Fikri’yi araştırırken Filiz’i şok edecek bir gerçeğe ulaşır. Filiz’in öğrendikleri Elibol’ların hayatını bir kez daha alt üst edecektir. Bizim Hikaye 45.Bölüm Fragmanı :

Bir Zamanlar Çukurova 8.Bölüm tanıtımı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 8.Bölüm yeni Fragmanı 1 Kasım 2018 Perşembe atv Bir Zamanlar Çukurova 7.Bölümde neler yasandı; Birlikte masal gibi bir hayat yaşayacağız! 'Bir Zamanlar Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor! Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak? Bir Zamanlar Çukurova 8.Bölüm Fragmanı :

Avlu 18.Bölüm tanıtımı

Avlu 18.Bölümünde neler yasandı; Avlu’da büyük huzursuzluk Zerrin, Kudret’in güçlenmesine alttan alta yardım etmektedir. Naciye iyice köşeye sıkışmış halde çıkmazdadır. Diğer yanda da Zerrin, cezaevinde mahkumlara yaptığı zulmün dozunu kaçırmıştır bu yüzden cezaevinde çok büyük bir isyanın temelleri atılmaktadır. Bu isyandan kimler sağ çıkmayı başaracaktır? Avlu dizisi 18.Bölüm yeni Fragmanını

Gelinim Mutfakta 160. Bölüm Tanıtımı

Gelinim Mutfakta 160. Bölüm özeti 26 Ekim 2018 Cuma Gelinim Mutfakta 159. Bölümde neler yaşandı; Gelinim Mutfakta 159. Bölüm Fragmanı yayında! Betül ve Başak arasında yaşanan gerginlik, kayınvalideler tarafında nasıl karşılık bulacak? Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Gelinim Mutfakta Kanal D ekranında! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

23 Ekim 2018 Salı

Çocuklar Duymasın 55. Bölüm özeti

Çocuklar Duymasın 55.Bölüm özeti 31 Ekim 2018 çarşamba Çocuklar Duymasın 54. Bölümde neler yasandı: Havuç ve Simay neden ayrıldı? Havuç ve Simay’ın neden ayrıldığı başta Taş Fırın Haluk ve Meltem olmak üzere, herkes için büyük merak konusu olur. Havuç ve Simay neden ayrıldıkları konusunda sessiz kaldıkça, herkes bu ayrılıkla ilgili yorum yapmaya başlar. Havuç’un Simay’ı aldattığı yönündeki söylentiler yayılınca, Taş Fırın Haluk olaya el koymak zorunda kalır. Aldatma söylentileri Karadenizli ailenin hiç hoşuna gitmez. Havuç ve Simayın ayrılık nedeni merak konusu oluyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D de

Sen Anlat Karadeniz 28. Bölüm özeti

Sen Anlat Karadeniz 28.Bölüm özeti 31 Ekim 2018 çarşamba Sen Anlat Karadeniz 27.Bölümde neler yaşandı; Sen babalıktan sınıfta kaldın! Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Mercan, Nazarın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedatın karşısına çıkabilecek mi? Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?

Gelinim Mutfakta 159. Bölüm Özeti

Gelinim Mutfakta 159.Bölüm özeti 24 Ekim 2018 perşembe Gelinim Mutfakta 158.bölümde neler yasandı; Gelinim Mutfakta 158. Bölüm Fragmanı yayında! Başak'tan olay yaratacak sözler! Hanife Hanım, Başak'ın sözlerine ne tepki verecek? Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Gelinim Mutfakta Kanal D ekranında! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

22 Ekim 2018 Pazartesi

Koca Koca Yalanlar 12. Bölüm Son Fragmanı Seyret

Koca Koca Yalanlar 12.Bölüm Fragmanı seyret 30 Ekim 2018 Salı kanald

Koca Koca Yalanlar 11. Bölüm özeti; Ahmet ve Müjgan yılların alışkanlığıyla evlilik yıl dönümlerinde, gittikleri deniz kenarında karşılaşırlar. Duygusal yakınlaşmaları, bir aracın çarpmasıyla hastanede son bulur. Müjgan’a dönmek isteyen Ahmet, Sude’den ayrılma plânları yapmaya başlar. Şahin ve Osman ona önerilerde bulunurken Erdem, Ahmet’e Müjgan’ın kolay kolay onu affetmeyeceğini söyler. Ahmet, Sude’den ayrılmak için Alp’ten bile medet ummaktadır.

Ufak Tefek Cinayetler 39. Bölüm Yeni Fragmanı Seyret

Ufak Tefek Cinayetler 39.Bölüm Fragmanı izle 30 Ekim 2018 Salı star tv

Ufak Tefek Cinayetler 38.Bölüm özeti; Katil ortaya çıkıyor İyiler ve kötüler arasındaki savaş iyice kızıştı. Herkes tarafını seçsin! Betül kılıcını çekti, babalık tespiti davasıyla Oya'yı tek hamlede yere sermeye kararlı. Bu yetmezmiş gibi bir de Merve pimi çekiyor ve Oya'yla Kerim'in birlikte olduğu dedikodusu Sarmaşık'ta bomba gibi patlıyor. Tüm bunlar Oya-Serhan cephesinde işleri iyice karıştırıyor. Emre'yle Pelin'in gizli geçmişlerini öğrenen Burcu bakalım nasıl bir hamle yapacak? Başkomiser Kemal, Sarmaşık soruşturmasını derinleştiriyor ve Edip'in katilini bulmaya bir adım daha yaklaşıyor. Köşeye sıkışan katil, vicdan azabıyla kıvranıyor! Edip'in katilinin kim olduğunu nihayet öğreneceğimiz yeni bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı Starda

Kadın 37. Bölüm Son Fragmanı Seyret

Kadın 37.Bölüm Fragmanı seyret 30 ekim 2018 salı fox tv

Kadın 36. Bölüm özeti; Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şok olan Sarp’ın aklında tek bir soru vardır: Bugüne kadar inandığı her şey yalan mıdır? Olanlardan sonra Suat’tan hesap sormaya giden Sarp’ı artık hiçbir güç Bahar ve çocukların yaşamadığına inandıramayacaktır. Çareyi Enver’de aramak üzere kapıya dayandığında ise evin kapısında Arif ile karşılaşır. Arif’in ise Sarp’ı görmeye tahammülü bile yoktur. Artık kimseye inanmayan Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığına emin olup bu defa onlara kavuşabilecek mi? Kadın yeni bölümüyle Salı 20.00 de FOX ta

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. Bölüm Son Fragmanı Seyret

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113.Bölüm Fragmanı seyret 30 Ekim Salı atv

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. Bölüm özeti; Her şey ihanetten daha iyidir Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

Gelinim Mutfakta 158. Bölüm Yeni Fragmanı izle

Gelinim Mutfakta 158.Bölüm Fragmanı izle 24 Ekim 2018 Çarşamba kanald

Gelinim Mutfakta 157. Bölüm özeti; Gelinim Mutfakta 157. Bölüm Fragmanı yayında! Kaynana ve gelinler arasında gösteriş yapma merakı herkesi birbirine düşürüyor! Reyhan Hanım'dan gelinine anlamlı kolye! Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.15'te Kanal Dde

Söz 57. Bölüm 29 Ekim Fragmanı Pazartesi

Söz 57.Bölüm Fragmanı izle 29 Ekim 2018 Pazartesi (Star Tv)

Söz 56. Bölüm özeti: Yavuz, Dragan’ın Hain Tuzağına Düşüyor! Tim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın hain tuzağına düşen Yavuz işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve dönüş için harekete geçmiştir. Dragan, Yavuz’u öldürmek için planlar yaparken Nisan tarafından Erdal’ı geri alması istenir. Dragan’ın tek bir kozu vardır o da Yavuz. Ama Yavuz’u sağ olarak Tim’e geri vermeye de niyeti yoktur. Tim geri dönüş yolundayken, Yavuz’un tutsak alındığı haberi gelir. Yavuz’un nasıl Dragan’ın eline geçtiği Tim’in kafasını kurcalarken, Dragan, Yavuz karşılığında Erdal’ı takas etmek için harekete geçmiştir bile. Tim bu takası ancak Erdal’ın sorgusu tamamlandıktan sonra yapabilecektir. Bu kısıtlı zamanda Yavuz’un hayatını kurtarmak için Derya, Eylem ve Erdem zamanla yarışmak zorunda kalacaklardır. Takas sırasında Dragan’ın yaptığı kalleşlik Yavuz’u tek başına onlarca teröristle çatışmak zorunda bırakır. Yavuz var gücüyle çatışırken Tim ona yardım etmek için zamanla yarışıyordur. Yavuz bütün bu işkence ve çatışmalardan sonra bambaşka bir yola girecektir.

Can Kırıkları 4. Bölüm 29 Ekim Fragmanı Pazartesi

Can Kırıkları 4.Bölüm Fragmanı izle 29 Ekim 2018 Pazartesi (Atv)

Can Kırıkları 3. Bölüm özeti: Çocuğa ne oldu? Leyla'nın namlusunun ucundaki Cihan, ölümle karşı karşıyadır. Kendi canını kurtarmak için Leyla'yı Zeynep'in hayatıyla tehdit eder. Leyla ise Ercüment'in telefonunu kullanarak Cihan'ı köşeye sıkıştıran bir plan yapar. Bu plan tüm dengeleri değiştirir. Cihan ve Haşmet arasında büyük bir savaş başlarken Aslan adım adım Pınar'ın katiline yaklaşır. Kerem ise Zeynep'in Ercüment'le geçmişine dair çok önemli bir ipucu elde etmiştir. Leyla ve Zeynep'in geçmişlerinin ortaya saçılması an meselesidir.

Yasak Elma 20. Bölüm 29 Ekim Fragmanı Pazartesi

Yasak Elma 20.Bölüm Fragmanı izle 29 Ekim 2018 Pazartesi (Fox tv)

Yasak Elma 19. Bölüm özeti: Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.

Çukur 40. Bölüm 29 Ekim Fragmanı Pazartesi

Çukur 40. Bölüm Fragmanı izle 29 Ekim 2018 Pazartesi (Show Tv)

Çukur 39. Bölüm özeti: Koçovalılar ile Karakuzular’ın artık ortak bir düşmanı vardır. Reşit Feyzullah'ın Cumali ile Çeto’yu kaçırması iki tarafı da çılgına döndürecek. Koçovalılar ile Karakuzular’ın artık ortak bir düşmanı vardır. Reşit Feyzullah'ın Cumali ile Çeto’yu kaçırması iki tarafı da çılgına döndürecek. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekler. Çukur’da ise Mete’nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damla olacak. Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirecek. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmayacak. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokacak.

Egenin Hamsisi 15. Bölüm 29 Ekim Fragmanı Pazartesi

Egenin Hamsisi 15.Bölüm Fragmanı izle 29 Ekim 2018 Pazartesi (Trt1)

Egenin Hamsisi 14.Bölüm özeti: Müstakbel Damat ve Kayınpederi Arasındaki Buzlar Eriyor. Müstakbel kayınpederinin attığı tokat sonrası onun restoranından ayrılan ve köprüleri atan Deniz (Uraz Kaygılaroğlu), büyük aşkı Zeynep (Bestemsu Özdemir) uğruna barış ilan etmeye karar verir. Firtuna Şevket’in (Uğur Çavuşoğlu) takasını tamir eden Deniz, müstakbel kayınpederiyle açıldığı denizde aradaki buzları eritir Karadeniz Usulü Aşık Atışması Son zamanlarda üst üste yaşanan olaylar Şevket ve Melahat arasındaki gerginliği doruğa çıkarır... Kahramanlarımız, kavga etmek yerine eski bir Anadolu geleneğini Karadeniz’e uyarlayarak karşılıklı aşık atışması yaparlar... Kemençe eşliğindeki Karadeniz usulü aşık atışmasına aile bireyleri de eşlik eder, renkli görüntüler yaşanır. Mahalleyi Gözyaşlarına Boğan Yangın! Mahallede kimliği belirsiz kişilerce çıkarılan bir yangın, Seferihisar-Sığacık futbol karşılaşmasında eğlenceli saatler geçiren mahalleliyi gözyaşlarına boğar Yangın söndürülebilecek mi? Zaman zaman yaşadıkları küskünlükleri başlarına gelen acı olaylarda unutarak kenetlenen, birlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen kasaba halkı bu korkunç geceyi atlatabilecek mi?

The 100 6. Sezon 13. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Seyret

The 100 6. Sezon 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı The 100 6. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 6 Ağustos Salı Sezon Finali izle The 100 6×13 “Sanctu...